logga_webb

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Om Prima Foto

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

loading...

This is me!

Heeej!!
Jag är så glad att du har hittat hit, varmt välkommen!
Bröllop och porträttfotografering är bland det roligaste jag vet, därför finns
Prima Foto!

Varför det blev just Prima Foto var först och främst för att jag inte ville ha mitt för eller efternamn med i företagsnamnet. Sen driver min man eget måleriföretag och gissa vad hans företag heter - Prima Måleri! Så det kändes naturligt och som en självklarhet att jag är Prima Foto!

Företaget drivs av mig, Sara Örqvist. Fru till Andreas, mamma till Stefanie och Jacob, boende i Nyköping ca 10 mil söder om Stockholm. Redan som liten såg jag min morfar och morbror fota och filma, så när jag fick chansen tog jag mina föräldrars kamera och fotograferade allt som gick, högt som lågt!
Familj, släkt och vänner har snällt fått ställa upp som modeller och testat mina ideér under alla år. Min första alldeles egna riktiga analoga kamera fick jag i tidiga tonåren och många fotorullar framkallade tills jag fyllde 20 år då jag fick min första digitala systemkamera!

Intresset håller i sig och jag fullkomligt älskar att få träffa fantastiska familjer och kärlekspar för att få föreviga deras vardag eller största dag i livet!

Just att få vara med under en bröllopsdag är en stor ära. Att från första kontakten få följa paret i allt planerande, förväntansfulla och nervösa stunder, agera bollplank och vara den som levererar vackra bilder som ska finnas med för resten av livet är det jag älskar med att fotografera!

Det är väldigt viktigt för mig att det känns rätt med både mig som fotograf och min bildstil när ni bokar mig. Fråga mig gärna tusen frågor, jag svarar mer än gärna med den erfarenhet jag har efter flertalet familj, barn, gravid och bröllopsfotograferingar, jag har även själv sagt de stora ordet Ja!

Jag utgår från Nyköping men arbetar över hela världen.
Ni är varmt välkomna att höra av Er för en komplett prislista eller för att boka ett personligt möte.

Kram Sara

Fotograf: Melodi Foto / Melodi Roohi
Fotograf: Melodi Foto / Melodi Roohi