top of page

BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

27999113-Tfizd.jpg

KONTAKT

logga_tryck.png

E- sara@primafoto.se

T- 072-31 81 491

Heeej!

Så kul och bra att du hittat hit och undrar vem Bröllopsfotografen på Prima Foto är! 
Tycker ni om att skratta och vill ha en bröllopsfotograf som gör det lilla extra är jag den rätta för er!

Sara Anker Örqvist, Född 1986 med Hansen till efternamn, är dotter till en dansk pappa och en svensk mamma så när Danmark möter Sverige i någon sport hejar jag alltid på de som vinner!
Och för dig som undrar om jag skrivit fel med Anker, nej det är ett släktnamn från mitt danska påbrå sedan 1600-talet! ♥

Mamma till Stefanie och Jacob samt fru till Andreas, därav blev jag i Juni 2014 en Örqvistáre efter tio år tillsammans. Så när ni planerar och upplever er bröllopsdag förstår jag exakt vad ni går igenom och vilka känslor ni känner! 

Min man driver Prima Måleri vilket gjorde att valet av företagsnamn till Prima Foto var givet!

Jag älskar allt med träning så hänger mer än gärna på gymmet med bra musik i öronen ett par gånger i veckan, det ger mig energi!

Arbetar utöver fotograferingen heltid som marknadsansvarig på TB Bil i Norrköping och Nyköping. Det gör att jag driver Prima Foto resterande tid och att mina fotograferingar sker när jag är ledig från mitt ordinarie arbete.

Jag har fotograferat människor så länge jag kan minnas (har ett svagt minne av att jag lånade min morbrors kamera redan som treåring...!) men det var egentligen efter att jag själv gifte mig för snart
sex år sedan som jag kände att jag måste få uppleva dessa bröllopskänslor igen på något sätt. 

Ett par vänner frågade för ett par år sedan om jag ville fotografera deras bröllop, mitt svar var absolut inte självklart. Bröllop är en av de största dagarna, ringarna och bilderna är de som ett brudpar har kvar efter att blommorna vissnat, maten är uppäten och kläderna hänger i garderoben och jag ville verkligen inte "förstöra" deras bröllopsbilder och riskera vår vänskap.
Efter deras övertalning sa jag
-"Okej, men då måste ni lova att vi är vänner efter oavsett hur det går".
Det är makarna Vallin jag får tacka för att vi idag fortfarande är vänner och för att jag efter deras bröllop förstod att det är bröllopsfotograf jag vill vara!

Sedan dess har jag fått äran att fotografera över 30 fantastiska brudpar, alla finns inte med på hemsidan, men alla har de en speciell plats i mitt hjärta och jag har plats för fler! 

Utöver bröllop fotograferar jag gärna barn och familjer. Det är något speciellt att få äran att ta de där spontana familjebilderna och när vi ses är barnen i fokus med massa skoj och bus!

Skicka ett mail för att se om jag är tillgänglig på er stora dag, vi kommer ha kul ihop, det lovar jag!

Kärlek
/Sara

bottom of page