Bröllop/Familj förfrågan

Vänligen använd formuläret för aktuella priser och information

logga_tryck.png

Prima Foto i Sörmland
Trumpetarbacken 29 611 57 Nyköping

sara@primafoto.se | 072-31 81 491

Tack för er förfrågan!

FRÅGOR & SVAR

Hur bokar vi dig som vår bröllopsfotograf?


Först behöver vi veta att jag inte redan är bokad ert datum. Skicka ett mail via kontaktformuläret med så mycket information som möjligt;
vilket datum och vart ni gifter er, vilken omfattninga av fotografering ni tänker och vad som är viktigt för er!

När vi är överens skriver vi ett avtal och ni betalar en bokningsavgift - efter det är
Prima Foto er bröllopsfotograf!
Filmar du också?


Nej, jag har valt att fokusera på det jag älskar och gör bäst
- att fotografera!
Däremot samarbetar jag med proffsiga videografkollegor runt om i Sverige och rekommenderar gärna er eller återkommer med kombinerat förslag fotograf + videograf till er!
Har du även andra kontakter inom bröllopsvärlden?


Med ett stort nätverk av duktiga och professionella fotografer över hela Sverige backar vi upp varandra om något osannolikt skulle inträffa och jag inte kan närvara enligt planerat, tack och lov har detta aldrig hänt!
Kontakt med frisör, make up artist och florist har jag flera jag varmt rekommenderar.
Vad gör vi om det blir dåligt väder?


Ni gifter er ändå, jag lovar det blir fantastiskt oavsett hur vädret ter sig!
Självklart gör vi det bästa utav situationen.

Jag har varit bröllopsfotograf i de flesta väder och det är egentligen ni själva som avgör hur mycket det betyder för er. Vissa brudpar struntar i att kläder och hår blir blött medans andra inte vill riskera något, oavsett finns jag där med kameran!
Hur just ni känner pratar vi noga igenom och ser vilka möjligheter det finns på plats!
Hur levererar du bilderna och hur många kan vi förvänta oss?


Jag levererar alla bra bilder högupplöst och i webbformat på ett USB minne. Jag levererar alltid färdigredigerade JPG filer som ni är fria att använda och framkalla i obegränsade antal.

Ni får även tillgång till ett lösenordsskyddat online galleri under två månader så ni kan visa upp bilderna för nära och kära. Jag garanterar minst 60 bilder / bokad timme.
Vad gör du om din utrustning går sönder?


Skulle någonting i min utrustning av någon anledning gå sönder har jag alltid med mig dubbel uppsättning på bröllop för att säkra mitt arbete, därav är min väska supertung!
Vi är ovana och obekväma framför kameran, hur gör vi?


Ni är inte ensamma om den känslan. Under er bröllopsdag kommer jag hålla mig i bakgrunden och fånga spontana händelser. Vid porträttfotograferingen kommer jag hjälpa er från start till mål. Vi kommer skratta och ha roligt vilket kommer ge naturliga och kärleksfulla bilder!
Vad kan vi förvänta oss av dig som vår bröllopsfotograf?


En väldigt engagerad sådan med ett konstant leende på läpparna. Jag är intresserad av er som personer, par och bröllop. Jag vill veta allt för att inte missa viktiga händelser. Kommer vara lyhörd för era önskemål men även komma med förslag på hur vi på bästa sätt planerar fotograferingen.